Sidebar

Birželio 12 dieną Vilniaus universiteto Šiaulių akademija pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Šiaulių apskrities Valstybine mokesčių inspekcija.
 
Dokumentus pasirašė VU Šiaulių akademijos direktorė prof. dr. Renata Bilbokaitė ir Šiaulių apskrities Valstybinės mokesčių inspekcijos viršininkė Auksė Tutkutė. Įstaigos įsipareigojo kryptingai bendradarbiauti plėtojant inovacinius procesus bei užtikrinti sukaupto intelektinio potencialo panaudojimą Šiaulių organizuojamoje veikloje. Valstybinės mokesčių inspekcijos vadovė pabrėžė, kad glaudūs santykiai su aukštojo mokslo įstaiga yra raktas norint užtikrinti sėkmingą regiono ateitį.
 
„Tai yra mūsų bendro darbo, kuris tęsiasi jau 15 metų, pratęsimas. Labai džiaugiamės, kad turime galimybę tarp dviejų institucijų dalintis patirtimi, vadybos ir kitomis žiniomis ir padėti vieni kitiems kurti mūsų Šiaulių regioną“, – sako Auksė Tutkutė, Šiaulių apskrities Valstybinės mokesčių inspekcijos viršininkė.
 
Bendradarbiavimo sutartis atveria kelius ne tik studentams atlikti praktikas Šiaulių apskrities Valstybinėje mokesčių inspekcijoje, bet ir VMI specialistams tobulinti ir gilinti žinias VU Šiaulių akademijoje. Taip užtikrinamas darbuotojų kompetencijų kėlimas bei didesnės praktinės galimybės jaunimui.
 
VUŠA / Ingos Varanavičienės inform. ir nuotr.
 

 DSC6573

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos