Sidebar

Birželio 20 dieną Vilniaus universiteto Šiaulių akademijoje surengtas padėkos renginys, kuris buvo skirtas išreikšti dėkingumą už ilgametį darbą prof. dr. Teodorui Tamošiūnui.
 
Profesorius visą savo gyvenimą atidavė universitetiniams, akademiniams tikslams. Jam visuomet rūpėjo, kad universitetas plėtotųsi tiek nacionaliniu, tiek ir tarptautiniu lygiu, studijų programos nuolatos stiprėtų, tų užtikrinama studijų kokybė, atsirastų kuo daugiau mokslo ir praktikos sąsajų, akademinė bendruomenė augtų kompetencijomis ir socialiniais ryšiais, būtų užmezgami tamprūs ir betarpiški, pasitikėjimu grįsti santykiai su regiono institucijomis ir verslu.
 
Prof. dr. Teodoras Tamošiūnas nuo 1975 metų dirbo Šiaulių pedagoginio instituto, vėliau Šiaulių universiteto, o po to ir Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos dėstytoju. Per 32 administracinio darbo metus prof. dr. Teodoras Tamošiūnas ėjo buvusio Šiaulių universiteto prodekano, dekano, prorektoriaus ir katedros vedėjo pareigas. Iš viso universitete profesorius dirbo net 49-nerius metus.
 
Į padėkos renginį susirinkę buvę ir esami kolegos negailėjo šiltų žodžių, padėkų ir sveikinimų visą gyvenimą darbui paskyrusiam prof. dr. Teodorui Tamošiūnui, kuris šių metų rugpjūtį nusprendė baigti karjerą universitete.
 
 
VU ŠA / Ingos Varanavičienės inform. ir nuotr.
 

 DSC6800

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos