Sidebar

Birželio 27 dieną Vilniaus universiteto Šiaulių akademijoje lankėsi Vilniaus universiteto Organizacijos vystymo ir bendruomenės reikalų prorektorė prof. dr. Vilmantė Pakalniškienė.
 
Vizito metu buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp Vilniaus universiteto ir Šiaulių Romuvos gimnazijos. Taip pat tokia sutartis sudaryta su Šiaulių Lieporių gimnazija, o su Simono Daukanto Inžinerijos gimnazija ji pasirašyta šių metų sausio mėnesį.
 
Bendradarbiavimas tarp universiteto ir mokyklų numato, kad įstaigos keisis vertinga informacija, moksleiviai ir studentai turės galimybę dalyvauti įvairiuose renginiuose, paskaitose ir panašiai, o mokytojai galės kelti savo kvalifikaciją bei didinti kompetencijas.
 
Kiek anksčiau, gegužės 17 dieną, Vilniaus universitetas sudarė partnerystės sutartis su Juliaus Janonio ir Didžvario gimnazijomis Šiauliuose.
 
 
VU ŠA / Ingos Varanavičienės inform. / R. Montvido nuotr.
 
 

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos