Sidebar

Rugsėjo 7 dieną Vilniaus universiteto Šiaulių akademijoje suorganizuota jau 12-oji mokslinė-praktinė konferencija „Ekonomika ir verslas: regiono problemos ir galimybės 2023“.  Jos metu buvo diskutuojama apie regioną užklumpančias problemas bei kaip galima būtų jas spręsti, aptarta šiandieninė ekonominė situacija.
 
Susirinkusius konferencijos dalyvius pasveikino VU Šiaulių akademijos direktorė prof. dr. Renata Bilbokaitė, kuri džiaugėsi, kad tradicinis renginys nepraranda populiarumo. Sveikinimo žodį tarė ir Šiaulių miesto vicemeras Justinas Švėgžda, kuris vėliau skaitė pranešimą apie Šiaulių regiono plėtrą bei potencialą. Surinkusius į konferenciją dalyvius pasveikino ir Šiaulių regiono ekonomistų asociacijos prezidentė doc. dr. Solveiga Skunčikienė.
 
Konferencijos metu pranešimus aktualiomis temomis skaitė Šiaulių regiono plėtros tarybos l.e.p. administracijos direktorius Valerijus Simulik, Šiaulių m. savivaldybės Švietimo centro direktorė, VU Šiaulių akademijos Regionų plėtros instituto lektorė Vilma Tubutienė, NVO „Šiaurės Lietuvos kolegija“ neformaliojo ugdymo ir socialinės integracijos vadovė Audronė Rimkevičienė, VšĮ „InTechCentras“ inovacijų ir verslo sprendimų projektų vadovas Laurynas Ragaišis bei „Zakų ūkis“ ūkio savininkas, vienas iš įkūrėjų Kęstutis Zakas.
 
Išklausius pranešėjus dalyviai buvo pakviesti pratęsti diskusijas, pabendrauti aktualiomis ekonomikos ir verslo temomis.
 
Konferenciją organizavo: VU Šiaulių akademija, Šiaulių regiono ekonomistų asociacija bei Šiaulių miesto savivaldybė.
 
 DSC8247 
VU ŠA inform.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos