Sidebar

Balandžio 2–5 dienomis VU Šiaulių akademijoje stažuotę atlieka Kazachstano Respublikos Prezidento viešojo administravimo akademijos doktorantų grupė (pagal jungtinę veiklos sutartį su Mykolo Romerio universitetu).

VU ŠA Viešojo administravimo krypties dėstytojai padeda vizituojantiems doktorantams plėtoti viešojo valdymo (viešosios politikos ir viešojo administravimo sričių) tyrimų metodologijos, tyrimų teorinio pagrindimo ir tyrimų etikos žinias. 

Vilniaus universiteto bibliotekos Šiaulių akademijos informacinio centro specialistai padės jiems pagilinti mokslinių duomenų bazių paieškos ir naudojimo kompetencijas. Kadangi atvykę doktorantai taip pat yra ir praktikai, dirbantys Kazachstano Respublikos Prezidento kanceliarijoje, ministerijose, savivaldybėse, korupcijos prevencijos institucijose ir pan., jie susitiks ir su Šiaulių regiono praktikais – Šiaulių miesto savivaldybės bei Šiaulių regiono plėtros tarybos administracijos atstovais.

 

image min

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos