Sidebar

Pradžia: 2023-12-14 10:00
Pabaiga: 2023-12-14 17:00

Vilniaus universiteto Šiaulių akademija kartu su Šiaulių prekybos pramonės ir amatų rūmais organizuoja seminarą „Neuroedukacija ir jos taikymas karjeros projektavimui“ gimnazijų vadovams ir karjeros specialistams. Seminaras yra Švietimo, mokslo ir verslo partnerystės renginių ciklo „Šiauliai SMART“, finansuojamo Šiaulių miesto savivaldybės lėšomis, dalis.

 

REGISTRACIJOS FORMA

Kviečiame registruotis iki 2023 m. gruodžio 11 d. 15 val., vietų skaičius ribotas. Pasiekus limitą, registracija bus stabdoma.

 

Seminaro data: 2023 m. gruodžio 14 d. (ketvirtadienį), 10:00 – 15:00 val.

Seminaro trukmė: 5 val.

Seminaro vieta: 205 aud., Vilniaus universiteto Šiaulių akademija (Vytauto g. 84, Šiauliai).

Seminaro lektorės: Akademijos „DNR kodas“ įkūrėja, vadovė ir lektorė Aušrinė Vaičiulytė ir neuroedukatorė Julija Žižė (platesnę informacija apie lektores rasite žemiau).

Seminaro dalyviams bus išduodami kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai (8 ak. val.) – pažymėjimai bus atsiųsti dalyviui po seminaro jo nurodytu el. paštu.

 

SEMINARO PROGRAMA:

10:00 – 10:30 Registracija, kava.

10:30 – 11:00 Įžanga.

11:00 – 12:30 Neuroedukacijos samprata ir moksliniai tyrimai. Praktinis metodas.

12:30 – 13:00 Kavos pertrauka.

13:00 – 14:30  Neuroedukacijos taikymas karjeros projektavime. Praktinis metodas.

14:30 – 15:00 Apibendrinimas.

 

NAUDOS SEMINARO DALYVIUI:

  • Dalyviai turės galimybę išsamiau susipažinti su neuroedukacija, kaip nauja daugialype ugdymo disciplina.
  • Pateiksime sąlyčio taškų, kaip neuroedukacija gali būti naudinga padedant žmogui pasirinkti karjeros kelią.
  • Dalyviai gaus praktinius įrankius  (neuroedukacinius metodus), kuriuos lengvai galės taikyti savo darbinėje veikloje ir asmeniniame gyvenime.

 

Akademijos „DNR KODAS“ pagrindinė veikla - praktiniai mokymai, kurie yra skirti verslo organizacijoms, mokslo įstaigoms ir visiems žmonėms, kurie nori tapti sėkmingais ir laimingais savo gyvenimo KŪRĖJAIS.

Padedame mokymų dalyviams siekti savo tikslų ir svajonių. Stipriname žmonių emocinę sveikatą. Mokome greitai ir efektyviai pastebėti savo stipriąsias ir silpnąsias kompetencijas bei sustiprinti jas, kad galėtų sėkmingai taikyti savo kasdienėje veikloje.

Mokymų programos yra sukurtos su akcentu į emocinio ir socialinio intelekto ugdymą. Mokymų turinį formuoja praktiniai metodai, grindžiami koučingo ir neuroedukacijos principais.

 

APIE LEKTORES:

Aušrinė Vaičiulytė – Akademijos „DNR KODAS“ įkūrėja, vadovė ir lektorė, asmenybės ugdymo trenerė, neuroedukatorė ir koučingo specialistė, baigusi Verslo ekonomikos magistrą Vilniaus universitete.  Daugiametė patirtis tarptautinių kompanijų aplinkoje, ypač finansų, verslo ir eksporto rizikų valdymo srityse, leido įgyti daug vertingų profesinių ir asmeninių  kompetencijų. 22 metų įvairi profesinė patirtis leidžia būti „arčiau kliento“ ir yra Aušrinės „know how“, kuriant mokymų programas.

Julija Žižė – tarptautinių ir tarpkultūrinių komunikacijų specialiste, žmogiškojo kapitalo stiprintoja ir neuroedukatorė, kuri kuria bei veda asmenybės ugdymo tęstinius mokymus. Ji taip pat organizuoja „darbostogų“ sąmoningumo ugdymo aktyvias stovyklas darbo kolektyvams ir moterų grupėms.

Jų gebėjimas derinti tarpusavyje įvairias ugdymo disciplinas suteikia mokymams unikalumo ir kuria didelę vertę žmonėms.

 

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos