Sidebar

Kviečiame dalyvauti Eurofit testavimuose! Eurofit – tai europietiškų testų rinkinys, paremtas „sporto visiems“ principais. Jo tikslas įtraukti jaunimą į nuolatines sporto ir fizinės veiklos pratybas. Testai yra nesudėtingi, įdomūs. Eurofit testai yra tiksli, patikima įvairių fizinių pajėgumo komponentų vertinimo priemonė (jėgos, lankstumo, raumenų ištvermės, pusiausvyros, greitumo, koordinacijos, vikrumo).

Registracija vykdoma 2022 m. nuo spalio 1 d. paštu . Registruojantis būtina nurodyti: vardą ir pavardę, komandos pavadinimą ar organizaciją, gimimo metus, datą, kada atvyksite atlikti testavimo (pagal grafiką). Registracija laikoma sėkminga tik gavus registracijos patvirtinimą.

TESTAVIMO LAIKAS: spalio 5 d. – spalio 20 d.

TESTAVIMO VIETA: Šiaulių lengvosios atletikos ir sveikatingumo centras, S. Daukanto g. 25, Šiauliai.

Projektas nemokamas skirtas įvairaus amžiaus žmonėms.

Projektas ,,Sportas visiems veiklų akademija” bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Švietimo mainų ir paramos fondas.

EGREPA testų aprašas ČIA.

EUROFIT testų aprašas ČIA.

 

E. Miltenės, Sportas visiems inf. ir nuotr.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos