Sidebar

Spalio 18 d. Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos direktorė prof. dr. Renata Bilbokaitė ir Akmenės rajono savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas pasirašė bendradarbiavimo sutartį penkeriems metams. Pasirašant sutartį ir po to įvykusiame pokalbyje taip pat dalyvavo Akmenės rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Darius Rekis.

Bendradarbiavimo sutartimi numatytas Vilniaus universiteto ir Akmenės rajono savivaldybės bendradarbiavimas, siekiant abipusiai naudingų tikslų, kvalifikuoto pedagogų, švietimo pagalbos specialistų ir trenerių rengimo, užtikrinant pakankamą specialistų poreikį Savivaldybės švietimo įstaigose bei konsultuojantis dėl Tūkstantmečio mokyklų programos pažangos plano įgyvendinimo Akmenės rajono savivaldybėje. 

Sutartis pasirašyta po to, kai Akmenės rajono savivaldybės taryba rugpjūčio mėnesį jai pritarė, tikėdamasi, kad bus sudarytos prielaidos pritraukti ar perkvalifikuoti esamus specialistus Akmenės rajono švietimo įstaigose, konsultuotis dėl ugdymo metodikų pasirinkimo ir taikymo.

Akmenės rajono savivaldybės inf. ir nuotr

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos