Sidebar

Vilniaus universiteto Šiaulių akademija šią savaitę pradėjo lankydamasi Kėdainių miesto gimnazijose. Lapkričio 14 d.  VU Šiaulių akademijos atstovai lankėsi Kėdainių Šviesiojoje bei „Atžalyno“ gimnazijose. Apsilankymo Kėdainių gimnazijose tikslas – supažindinti moksleivius su Vilniaus universitetu bei jo padaliniais, siūlomomis studijų programomis, padėti būsimiems studentams pasirenkant svajonių profesiją.

Susitikimų su Šviesiosios ir „Atžalyno“ gimnazijų moksleiviais metu universiteto atstovai paruošė informatyvius pristatymus apie Vilniaus universitetą, studijų programas ir visas suteikiamas universiteto galimybes.

Po pristatymų gimnazijose vyko universiteto padalinių atstovų teikiamos konsultacijos, kurių metu moksleiviai turėjo galimybę individualiai išgirsti gerąsias patirtis iš pirmų lūpų.

Konsultacijų metu, Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos stende su moksleiviais bendravo bei patirtimi dalijosi VU Šiaulių akademijos Studijų skyriaus vadovė Edita Vaičaitienė.

Džiaugiamės, kad susitikimų su moksleiviais metu sulaukiame dėmesio ir gerų atsiliepimų.

Dėkojame Kėdainių Šviesiosios ir „Atžalyno“ gimnazijų bendruomenei už svetingą priėmimą bei  užsimezgusias partnerystes.

Primename, kad VU Šiaulių akademija mielai priimama moksleivius iš visos Lietuvos pažintiniams apsilankymams. Susitikimų metu supažindiname su studijų galimybėmis, studijų aplinka bei kitomis veiklomis. Dėl vizito VU Šiaulių akademijoje galite kreiptis į rinkodaros specialistę Santą Jonuškę el. p.   arba į komunikacijos specialistę Justiną Indulytę el. p.  .

Jeigu turite klausimų, susijusių su priėmimu, kviečiame konsultuotis su VU Šiaulių akademijos Studijų skyriumi: el. p.  ,tel. nr. +370 41 595 755.

VU ŠA / J. Indulytės inf. ir nuotr.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos