Sidebar

Lapkričio 22 dieną Vilniaus universiteto Šiaulių akademijoje lankėsi Radviliškio Lizdeikos gimnazistai. Čia moksleiviai buvo ne tik supažindinti su studijų programomis, bet kartu ir išgirdo apie IT svarbą verslo srityje. 
Paskaitoje Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas, bendrovės „TELIA Lietuva” Centro ir Vakarų regiono, Verslo sprendimų padalinio vadovas Vytis Lembutis bei Technology HUB atstovas Kęstutis Venskūnas moksleiviams papasakojo informacinių technologijų istoriją, IT svarbą versle ir supažindino su Technology HUB veikla.
 
Dėkojame mūsų partneriams Vyčiui Lembučiui ir Kęstučiui Venskūnui už puikią paskaitą. Taip pat, ačiū tariame Radviliškio Lizdeikos gimnazistams už skirtą dėmesį bei juos lydėjusiems mokytojams už bendradarbiavimą su VU Šiaulių akademija. Kiekvieną kartą džiaugiamės susipažinę su tiek daug puikių jaunų žmonių. 
 
Primename, kad VU Šiaulių akademijoje mielai priimame moksleivius iš visos Lietuvos, juos supažindiname su studijų galimybėmis, studijų aplinka bei kitomis veiklomis. Dėl vizito VU Šiaulių akademijoje galite kreitpis į rinkodaros specialistę Santą Jonuškę el. p.  arba į komunikacijos specialistę Justiną Indulytę el. p. . O jei turi klausimų, susijusių su priėmimu, kviečiame konsultuotis su VU Šiaulių akademijos Studijų skyriumi: el. p. , tel. nr. +370 41 595 755.
VU ŠA /  Santos Jonuškės inf. ir nuotr.
 
IMG 0025
 
 IMG 0048
 
 DSC3816
 

IMG 0006

IMG 0019 2

IMG 0017

IMG 0015

IMG 0037

Daugiau nuotraukų rasite VU Šiaulių akademijos Facebook paskyroje: https://www.facebook.com/siauliu.akademija

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos