Sidebar

Magistro studijų programos Gamtinių sistemų valdymas studentai studijuoja ne tik nuotoliniu būdu VU Šiaulių akademijos laboratorijose, bet ir atlieka praktinius darbus bendradarbiaujant su partneriais.
 
Balandžio 14 dieną, pirmo kurso studentai gilino gamtosaugos ir aplinkosaugos žinias atlikdami praktines užduotis Šiaulių miesto ir rajono įmonėse. Studentams, kurie negalėjo fiziškai dalyvauti užsiėmimuose, labai padėjo MS Teams platforma.
 
Oro taršos emisijų situacija buvo analizuota pavojingų atliekų deginimo įmonėje UAB „Toksika“. UAB „Šiaulių vandenys“ įmonėse su specialistais diskutuota apie išgaunamo vandens kokybės atitikimo parametrus, nagrinėtas nuotekų valymui  taikomų būdų efektyvumas, vandens taršos patvariaisiais organiniais junginiais problemos.
 
Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Šiaulių departamento specialistė pasidalino ilgamete patirtimi gyvūnų gerovės bei maisto žaliavų ir produktų saugos klausimais. Diskutuota apie studentų įsidarbinimo ir karjeros galimybes verslo ir valstybinėse įmonėse. 
 
Dr. Ilonos Kerienės inf. ir nuotr.
 
 

Studentai Toksikoje

 

IMG 8919

 

IMG 8915

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos