Sidebar

Vilniaus universiteto Šiaulių akademijoje balandžio 27 dieną studentams ir gimnazijų mokiniams suorganizuota „Ernst and Young“ (EY) įmonės diena.
 
Jos metu buvo suorganizuotos net dvi paskaitos, kurių metų svečiai iš verslo įmonės pasidalino patirtimi su miesto ir rajono mokyklų gimnazistais, VU Šiaulių akademijos Ekonomikos pirmo ir antro kurso studentais, Šiaulių valstybinės kolegijos Buhalterinės apskaitos studentėmis.
 
Pirmosios paskaitos metu buvo pristatyta ir aptarta finansų analitiko profesija. Pranešimus susirinkusiems jaunuoliams parengė Guoda Norutavičiūtė Giedrė Lipnickienė.
Antroji paskaita buvo skirta praktinei informacijai. Apie tai, kaip sužavėti darbdavį ir išsiskirti iš kitų kandidatų pasakojo EY talentų atrankos vadovė Valdonė  Eidukonienė. Paskaitos dalyviams buvo pateikta ne tik naudingos informacijos, bet ir pasidalinta pavyzdžiais.
 
Įmonė „Ernst and Young“ bendradarbiauja su VU Šiaulių akademija siekiant atskleisti būsimam ekonomistui svarbias kompetencijas ir iššūkius. Šis bendradarbiavimas svarbus ne tik Ekonomikos ir investavimo studijų programos kontekste, bet aktualus ir kitų programų studentams.
 
VU Šiaulių akademijos direktorės pavaduotoja mokslui bei ekonomikos studijų programos profesorė dr. Diana Cibulskienė kartu su Regionų plėtros instituto direktore, ekonomikos doc. dr. Lina Garšviene jau nuo praėjusių metų turėjo keletą susitikimų su įmonės vadovais ir darbuotojais, kurių metu buvo aptartas poreikis „Ernst and Young“ dienai VU Šiaulių akademijoje. Šios praktinės patirtys plečia studentų profesijų suvokimo lauką ir leidžia kryptingiau atrasti savo kelią.
 
VUŠA/Ingos Varanavičienės informacija ir nuotraukos
 
 DSC5557
 
 DSC5559
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos