Sidebar

Simas Banys Vilniaus universiteto Šiaulių akademijoje (VU ŠA) 2021 metais baigė Edukologijos magistro studijas. Teisinėje firmoje dirbančiam Simui studijos leido geriau pažinti klientus bei suprasti visus pedagoginius procesus.

Ką jums suteikė studijos VU ŠA?
 
Davė ne tik praktikos, bet ir solidų teorinių žinių bagažą. Tos studijų metu įgytos žinios leido dalyvauti įvairiuose projektuose tiek darbe, tiek mokslinėje veikloje.
 

Kaip studijos VU Šiaulių akademijoje prisidėjo prie jūsų tolimesnio karjeros kelio?

Nors dirbu teisinėje srityje, tačiau studijuojant pasirinkta specializacija leido man dirbti su platesniu klientų srautu. Turimos žinios leidžia dirbti su klientais, geriau suprasti visą jų situaciją, darbų specifiką bei kitus teisinius klausimus. Geriau pažinodami savo klientą, galime suteikti jam visapusiškas teisines paslaugas.

Kas paskatino studijuoti Šiauliuose?

VU ŠA turi stipriausią edukologijos programų bazę. Buvau girdėjęs labai gerus atsiliepimus ir įvertinimus apie dėstytojus ir jų kompetencijas. Man patiko, kad galiu baigti prestižinį Vilniaus universitetą čia Šiauliuose.

Kas labiausiai įsiminė iš studijų laikotarpio?

Man labiausiai įsiminė akademinio personalo profesionalumas. Dėstytojai tikrai išmano savo darbą – visą teorinę medžiagą pagrįsdavo pavyzdžiais, kantriai konsultuodavo, padėdavo iškilus klausimams ar sunkumams.

Mokslų metu prasidėjo pandemija. Mane sužavėjo tai, kaip sklandžiai VU ŠA suvaldė situaciją, nes studijos persikėlė į virtualią erdvę ir tai buvo padaryta labai profesionaliai.

Ką palinkėtumėte būsimiems studentams?

Palinkėčiau užsispyrimo. Norint pasiekti akademinių rezultatų būtina nuolat judėti pirmyn, nesustoti ir nepasiduoti. Todėl ir palinkėti noriu, kad studentai išsikeltų tikslus ir jų siektų. Nesvarbu, kad ir mažais žingsneliais, bet į priekį – artyn tikslo. Kiekviename gyvenimo etape pasitaiko sunkumų, bet juos įveikus tampame stipresni.

 

VU ŠA / Ingos Varanavičienės inform. / Asmeninio albumo nuotr.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos