Sidebar

Rugpjūčio 31 dieną Vilniaus universiteto Šiaulių akademijoje vyko bendruomenės posėdis. Susirinkusiems darbuotojams akademijos direktorė prof. dr. Renata Bilbokaitė pranešė einamas naujienas.
 
Buvo aptarti 2023 metų Priėmimo rezultatai. Vadovė pasidžiaugė beveik 40-čia procentų išaugusiu įstojusių studijuoti asmenų skaičiumi. Šiais metais studijas VU Šiaulių akademijoje pasirinko 824 studentai.
 
­„Tai, kad surenkame daugiau studentų rodo, kad vykdome darbo rinkai patrauklias, aukštos kokybės studijų programas,– susirinkusiems pasakojo prof. dr. R. Bilbokaitė, – džiaugiuosi, kad visa bendruomenė dirbame dėl bendro tikslo, todėl dabar galime stebėti gerus rezultatus“.
 
Bendruomenės posėdžio metu ne tik pasidžiaugta išaugusiais stojančiųjų skaičiais, bet ir pristatyti Tarptautinio mokslo palyginamojo vertinimo rezultatai. Visose mokslo kryptyse gautas itin aukštas, pirmą kartą pasiektas 4-ių (iš 5-ių galimų) balų rezultatas. Tai rodo aukštą mokslo kokybę nacionaliniu ir tarptautiniu lygiais.  
 

IMG 20230831 110952

VU ŠA / Ingos Varanavičienės inform. / Emilijos Sasnauskaitės nuotr.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos