Sidebar

Rugsėjo 1 d. Vilniaus universiteto Šiaulių akademija iškilminga ceremonija paskelbė naujų mokslo ir studijų metų pradžią!
 
Šventė vyko VU bibliotekos Šiaulių akademijos Informacijos centre, kur skambėjo akademijos administracijos ir svečių sveikinimai bei linkėjimai bendruomenei, bei studentų atliekamos dainos.
Sveikinimo kalbą sakė VU Šiaulių akademijos direktorė, prof. dr. Renata Bilbokaitė ir Šiaulių miesto  vicemeras Justinas Švėgžda.
 
VU Šiaulių akademijos direktorė, prof. dr. Renata Bilbokaitė savo kalboje akcentavo tai, kad ši rugsėjo 1-oji yra kitokia, nes mokslą įstaigoje pasirinko itin gausus būrys studentų. Galima pasidžiaugti, kad akademija yra vertinama dėl savo aukštos kokybės ir darbo rinkoje vertinamų studijų programų.
 
Po sveikinimų kalbų svečiai pasivaišino šventiniu tortu bei VU Šiaulių akademijos Botanikos sodo arbatomis. Netrukus studentų delegacija išvyko į šventinius Vilniaus universiteto renginius sostinėje.
 
Kaip ir kasmet Vilniuje vyko didelio masto Vilniaus universiteto studentų eisena bei mokslo ir studijų metų atidarymo šventė, kurioje dalyvauja visi Vilniaus universiteto padaliniai.
 

 DSC8072

VU ŠA / Ingos Varanavičienės inform. / Emilijos Sasnauskaitės nuotr.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos