Sidebar

Rugsėjo 8 dieną Šiaulių mieste ūžė miesto gimtadienio šventė „Šiaulių dienos 787“. Vilniaus universiteto Šiaulių akademija dalyvavo šventiniame šurmulyje.
 
Akademijos bendruomenė – studentai, darbuotojai, dėstytojai ir vadovybė – dalyvavo šventinėje miestiečių eisenoje. Apie pusšimtis VU Šiaulių akademijos bendruomenės narių pasipuošė Vilniaus universiteto atributika, šventiškai nusiteikę kartu su kitais parado dalyviais žygiavo Tilžės ir Aušros alėjų gatvėmis iki pat Centrinio miesto parko. Ten miestiečius džiugino šventinis koncertas.
 
VU Šiaulių akademijos Botanikos sodas taip pat minėjo miesto gimtadienį ir visas šventės dienas šiauliečius bei miesto svečius kvietė į savo stendą miesto bulvare. Jame buvo galima ragauti sodo gamintas arbatas, rinkti gražiausią saulėgrąžą Saulės miestui ar dalyvauti edukacijoje apie kvapus.
 
VU ŠA inform.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos