Sidebar

Spalio 11 dieną Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos bendruomenė sulaukė garbingų svečių – LR Seimo Švietimo ir mokslo komiteto narių. Su akademijos vadovybe susitiko komiteto pirmininkas Artūras Žukauskas, komiteto nariai: Laima Nagienė, Edmundas Pupinis, Vilija Targamadzė ir Švietimo ir mokslo komiteto biuro darbuotojai.
 
 
Į Šiaulius atvykusius svečius pasitiko VU ŠA vadovybė: direktorė, prof.dr. Renata Bilbokaitė, direktorės pavaduotoja ugdymui prof. dr. Diana Cilbulskienė, Edukologijos instituto direktorė prof. dr. Daiva Malinauskienė ir Regionų plėtros instituto direktorė doc. dr. Lina Garšvienė.
 
Pasidžiaugta sėkminga VU Šiaulių akademijos integracija į VU: išaugusiu studentų skaičiumi, stiprinama lyderyste švietimo srityje Lietuvoje, regionui aktualių studijų programų potencialu, augančiu užsienio studentų skaičiumi. Ypatingas dėmesys pokalbio metu skirtas aukštiems edukologijos mokslo palyginamojo vertinimo rezultatams, visų mokslo krypčių plėtros perspektyvai ateityje. Svečiai taip pat aptarė aukštojo mokslo ir švietimo naujienas bei aktualijas.
 
Vėliau susitikimas tęsėsi VU ŠA STEAM centre, kur svečiai susitiko su veiklose dalyvaujančiais gimnazijų mokiniais, mokytojais, metodininkais ir išbandė įvairius laboratorijų įrenginius. Pasidžiaugta, kad tai yra pirmasis pilnai įrengtas ir veikiantis STEAM centras Lietuvoje, kas rodo stiprų VU Šiaulių akademijos vaidmenį Šiaurės Lietuvoje.
 

 DSC8496

 
 
VU ŠA / Ingos Varanavičienės inform. / Emilijos Sasnauskaitės nuotr.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos