Sidebar

Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos studentai laimėjo antrą vietą Vilniuje organizuotame hakatone „Travel Tech Hackathon“.
 
 
Konkursas yra skirtas visiems su informacinėmis technologijomis susijusiems žmonėms – studentams, profesionalams ir net turizmo entuziastams. Pagrindinė užduotis hakatone buvo sukurti būdą sukelti revoliuciją ir pokytį Lietuvos turizmo sektoriuje.
 
VU Šiaulių akademijos Programų sistemos bakalauro studijų programos pirmo ir trečio kurso studentai Anthony Morha, Nikhil Senthil Kumar, Alex Bulganin ir Batuhan Bulancak susibūrė į komandą ir sukūrė internetinę svetainę ir mobiliąją programėlę „Travel Swift“, kurios pagrindinis tikslas yra padėti turistams atrasti Lietuvą, susidėti maršrutus, gauti visą reikalingą informaciją visą parą.
 
Programėlė yra tik demo versija, tačiau koncepcija sulaukė didelio pripažinimo ir studentų komanda laimėjo antrąją vietą. Jiems įteiktas 1000 eurų piniginis prizas.
 
Ingos Varanavičienės inform. ir nuotr.
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos