Sidebar

Gruodžio 5 dieną VU Šiaulių akademijoje vyko bendruomenės susirinkimas ir suorganizuota šventinė popietė, kurios metu užsienio studentams pristatytos lietuviškos švenčių tradicijos, akademinis personalas ir administracija dalyvavo smagiose edukacijose.
 
Bendruomenės susirinkime – džiugios žinios
 
Direktorė, prof. dr. Renata Bilbokaitė sukvietė darbuotojus į tradicinį bendruomenės susirinkimą. Jo metu vadovė pasidalijo džiugiomis žiniomis apie VU Šiaulių akademijoje vykstančią renovaciją. Darbuotojai galėjo apžiūrėti atnaujintų patalpų vaizdinę medžiagą. Susirinkimo metu taip pat pasidalinta ir kitokia aktualia informacija, dar kartą pasidžiaugta stojimo rezultatais ir išaugusiu studentų skaičiumi.
 
Šventinė popietė užbūrė muzika, skoniais ir kvapais
 
Po bendruomenės susirinkimo direktorė prof. dr. Renata Bilbokaitė pakvietė visą VU Šiaulių akademijos bendruomenę į šventinį instrumentinio muzikavimo studijos ansamblio koncertą (vadovai: G. Dapkevičius ir R. Urniežius). Pasiklausius muzikinių kūrinių, bendruomenė rinkosi VU Šiaulių akademijos pirmo aukšto fojė, kur buvo galima paragauti saldaus šventinio torto, pabendrauti, skanauti VU Šiaulių akademijos Botanikos sodo ruoštas arbatas. Čia buvo suruoštas demonstracinis, tradicinis senovės lietuvių Kūčių stalas. Tai buvo smagi edukacija užsienio studentams, kurie mielai panoro susipažinti su lietuviškomis švenčių tradicijomis. Vėliau VU Šiaulių akademijos bendruomenė buvo pakviesta į smagias edukacijas – natūralaus bičių vaško žvakių gamybos bei saldumynų puošimo.

Nuotraukų galeriją rasite ČIA.
 
VU ŠA / Ingos Varanavičienės inform. / Rimo Montvido nuotr.
 

 DSC9515

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos