Sidebar

Kovo 13 dieną Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos sporto salėje vyko Lietuvos merginių FUTSAL žaidynių „Ladygolas“ Klaipėdos-Šiaulių-Panevėžio regiono U14 regiono finalas.
 
Šias varžybas organizuoja Lietuvos futbolo federacija ir masinio futbolo asociacija „Futbolas visiems“. Vilniaus universiteto Šiaulių akademija prisidėjo prie šio projekto ir suteikė galimybę organizuoti varžybas savo patalpose.
 
Kovo 13 dieną vykusiose „Ladygolo“ regiono finalo varžybose dalyvavo 7-ios mėgėjiškos merginų futbolo komandos iš skirtingų regiono miestų.
 
„Labai smagu, kad Vilniaus universiteto Šiaulių akademija mus taip šiltai priėmė. Tai labai gera proga ne tik sudalyvauti žaidynėse, bet ir vaikams pažinti akademiją, kuri tikrai yra stipri fizinio lavinimo pedagogų ir specialistų rengime. Džiaugiamės šiuo bendradarbiavimu“, – pasakojo „Futbolas visiems“ atstovas, futbolo treneris ir pedagogas Martynas Karpavičius.
 
Regiono finale pirmąją vietą iškovojo Gruzdžių gimnazijos komanda, kuri iškovojo teisę varžytis „Ladygolo“ žaidynių pagrindiniame finale.
 
„Šiandien čia rungėsi stipriausios regiono mokyklų komandos. Dažnai VU Šiaulių akademijos studentai teisėjauja mūsų organizuojamose varžybose, glaudžiai bendradarbiaujame. VU Šiaulių akademija yra mano Alma Matter, todėl džiugu, kad ryšys nenutrūksta, kad galime bendradarbiauti įvairiais lygmenimis“, – tikino Romualdas Juodis, „Ladygolo“ žaidynių kuratorius Šiaulių regione.
 
VU ŠA inform. ir nuotr.
 
 431923881 2340582122818265 6252098890400708968 n
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos