Sidebar

Balandžio 17 dieną Šiaulių miesto savivaldybės vicemeras Justinas Švėgžda pristatė Šiaulių miesto situaciją, apžvelgė gyventojų skaičiaus, nedarbo lygio, tiesioginių užsienio investicijų kitimo tendencijas. Jaunimą skatino aktyviau jungtis į Šiauliuose būtent jiems organizuojamus renginius bei jiems galiojančias nuolaidas. 
 
 
Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų Švietimo komiteto pirmininkas Raimundas Vaišvila kalbėjo apie Šiaulių miesto iniciatyvą pritraukti įmones „startuolius“ į mūsų miestą, o tam labai svarbu turėti IT studentus, pasiruošusius įsitraukti į šias veiklas. 
 
20240417 150322 2
Susitikimo metu vyko prasminga ir įtrauki diskusija, kurioje apžvelgtos pagrindinės studentų įsitraukimo į darbo rinką problemos, aptarti iššūkiai su kuriais studentai susiduria ieškodami spartesnio įsitraukimo į miesto veiklas. 
 
VU Šiaulių akademijos Regionų plėtros instituto direktorė Lina Garšvienė patikslino, kad studentų ir miesto vadovų, verslų susitikimai yra labai svarbūs norint kuo sėkmingiau įsitraukti į darbo rinką. Diskusijoje išgryninome aiškų lietuvių kalbos mokymų poreikį užsienio studentams. 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos