Sidebar

Pradžia: 2023-01-24 10:00
Pabaiga: 2023-01-24 12:00

diplomu teikimai vu siauliu akademija 2023

Artėja ilgai laukta VU ŠA akademinės bendruomenės šventė – Diplomų teikimo ceremonija, kuri vyks SAUSIO 24 d. VU Šiaulių akademijoje, 418 aud., adresu Vytauto g. 84, Šiauliai. Renginio pradžia – 10 val. Į iškilmingą ceremoniją kviečiami absolventai ir jų artimieji, Akademijos studentai, dėstytojai ir darbuotojai.

 

SVARBI INFORMACIJA!
  • VU ŠA Mokymosi visą gyvenimą centro klausytojams, universiteto sprendimu, šventės metu oficialiai studijų pažymėjimai teikiami nebus. Dėl jų atsiėmimo informuosime greitu metu.
  • Ceremonijos metu, gavus diplomus, absolventai prašomi grįžti į savo sėdimas vietas, artimiesiems ir draugams sveikinti absolventus bus galima tik pasibaigus oficialiai ceremonijai.
  • Pasibaigus oficialiajai šventės daliai, absolventai galės fotografuotis VU Šiaulių akademijos I a. fojė, kur bus pastatyta sienelė fotografavimuisi (prie jos įsiamžinti atsiėmę diplomą galėsite ir praėjus oficialiajai ceremonijai).
  • Po ceremonijos visus kviečiame pabendrauti, išgerti VU ŠA Botanikos sodo arbatų ir pasimėgauti šventiniu tortu ( I a.fojė). 
  • Informacija dėl bendro įvaizdžio iškilmingos šventės metu: Vilniaus universitete mantijos nedėvimos, tai nėra universiteto tradicija. Tačiau norintiems jas dėvėti – nedraudžiama. Tad jeigu pavieniai studentai arba visa grupė norėtų pasipuošti mantijomis, gali jas išsinuomoti.
  • Ceremonijoje bus filmuojama ir fotografuojama.
KUR IR KAIP IŠSINUOMOTI MANTIJAS? Daug  metų bendradarbiaujame su įmone „Mantijų Karalius“, kuri pasiūlo geriausias kainas ir turi VU tradicinės spalvos šalikėlius.
Kontaktai: Snieguolė Bakienė tel. +370 687 00678,el. p.  
Už mantijų rezervavimą atsakingi patys studentai, VU Šiaulių akademija tik perduoda informaciją ir suteikia patalpas, iš kurių galėsite jas pasiimti ir ten persirengti. Studentai gali rezervuoti mantijas sau arba visai grupei. Mantijų skaičių bus galima koreguoti (jei paaiškės, kad studentas šventėje nebedalyvaus). Studentai gali mantijas užsisakyti, o persigalvojus, vėliau atsisakyti. Finansiškai jokių įsipareigojimų nėra. Kiekviena grupė nusprendžia tarpusavyje, kas atsakingas už norinčių dėvėti mantijas skaičių ir susisiekti su įmonės atstove. Primename, jei nepavyksta susitarti grupėje, galite rezervuoti kiekvienas už save.
 
ATKREIPIAME DĖMESĮ. VU Šiaulių akademijos pozicija tokia, kad studentai šventėje nesideda juodų, įprastai į komplektaciją įeinančių mantijų kepurėlių. Vilniaus universitetas turi gilią tradiciją dėvėti būtent firmines VILNIAUS UNIVERSITETO KEPURĖLES. Jas užsisakyti galima iš čia:https://www.vu.lt/parduotuve/VU-Studentiska-kepurele.
Užsisakius kepurėlę internetu, gavėją ji pasieks LP Express paštomatais ar kurjeriu, dažniausiai per dvi tris dienas. Tad kviečiame apsispręsti, kad kepurėles gautumėte laiku. Jei nuspręsite, kad VU kepurėlių nenorite, tuomet mantijos dėvimos be jokių kitų kepurėlių.
 
Maloniai prašome laikytis nustatytos tvarkos ir atsižvelgti į VU Šiaulių akademijos administracijos darbuotojų, palaikančių tvarką renginio metu, prašymus. 
 
Diplomų įteikimo šventėje nedalyvavę absolventai diplomus galės atsiimti VU Šiaulių akademijoje (Vytauto g. 84, 310C kabinetas) nuo 2023 m. sausio 25 d. iki 2023 m. vasario 15 d.
 
Iki susitikimo sausio 24-ąją!
 

319675985 838988440750558 2645592217889074702 n

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos