Sidebar

Pradžia: 2023-04-27 13:00
Pabaiga: 2023-04-27 18:00
Kviečiame dalyvauti konferenciojoje „Socialinė atsakomybė – sumanios visuomenės bruožas“.
 
Konferencija vyks 2023 m. balandžio 27 d. nuotoliniu būdu MS Teams aplinkoje
 
Konferencijos pradžia – 13.00 val.
 
Konferencijos tikslas – plėtoti mokslininkų ir pedagogų bendradarbiavimą, dalijantis naujausiais mokslinių tyrimų rezultatais bei gerąja praktine patirtimi, siekiant kryptingai ugdyti socialiai atsakingas asmenybes,  gebančias atsakingai ir savarankiškai priimti sprendimus, ne tik savo, bet ir kitų žmonių atžvilgiu.
 
Konferencija skirta pedagogams, švietimo pagalbos specialistams, mokslininkams, besidominantiems mokinių kompetencijų, socialinės atsakomybės ugdymo sritimi. Renginio metu mokslininkai, pedagogai praktikai dalysis patirtimi ir įžvalgomis apie socialiai atsakingos asmenybės, socialinių, emocinių ir sveikos gyvensenos kompetencijų ugdymą siekiant brandžios ir sėkmingos vaiko asmenybės ūgties.
 

Į konferenciją pranešėjus ir dalyvius prašome registruotis iki 2023 m. balandžio 21 d. paspaudus ar nukopijavus šią nuorodą: https://forms.office.com/e/tw0LE8fSrh.

Dalyvavimas konferencijoje nemokamas.

Konferencijos programa čia.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos