Sidebar

Pradžia: 2023-06-27 10:00
Pabaiga: 2023-06-27 13:00
Artėja ilgai laukta VU ŠA akademinės bendruomenės šventė – Diplomų teikimo ceremonija, kuri vyks BIRŽELIO 27 D. VU Šiaulių akademijos Botanikos sode, adresu Paitaičių g. 4, Šiauliai. Renginio pradžia – 10 val.
 
Į iškilmingą ceremoniją kviečiami absolventai ir jų artimieji, Akademijos studentai, dėstytojai ir darbuotojai.
 

Svarbi informacija, su kuria būtina susipažinti ketinantiems dalyvauti:

  • Dėl nepastovių oro sąlygų, absolventus ir svečius kviečiame pasirūpinti skėčiais nuo lietaus.
  • Gavus diplomus, absolventus prašome grįžti į savo sėdimas vietas, giminėms ir draugams sveikinti absolventus galima tik pasibaigus oficialiai ceremonijai.
  • Po ceremonijos visus kviečiame pabendrauti, išgerti arbatos ir pasimėgauti šventiniu tortu.
  • Pasibaigus oficialiajai šventės daliai, absolventai galės įsiamžinti prie VU Šiaulių akademijos fotosienelės.

Bendras absolventų įvaizdis iškilmingos šventės metu:

  • Vilniaus universitete dėvėti mantijų nedraudžiama. Tad jeigu pavieniai studentai, o dar geriau – visa grupė, norėtų pasipuošti mantijomis, gali jas išsinuomoti. Mantijas išnuomos įmonė „Mantijų Karalius“, kuri turės visus reikiamus rekvizitus, atitinkančius Vilniaus universiteto stilių. Kontaktai: , Snieguolė Bakienė tel. +370 687 00678.
  • Už mantijų rezervavimą atsakingi patys studentai, VU Šiaulių akademija tik perduoda informaciją ir suteiks patalpas, iš kurių galėsite jas pasiimti ir persirengti. Studentai gali rezervuoti mantijas sau arba visai grupei. Mantijų skaičių bus galima koreguoti (jei paaiškės, kad studentas šventėje nebedalyvaus). Studentai gali mantijas užsisakyti, o persigalvojus, vėliau atsisakyti. Finansiškai jokių įsipareigojimų nėra.
  • VU Šiaulių akademijos absolventai šventėje nesideda juodų, įprastai į komplektaciją įeinančių mantijų kepurėlių. Vilniaus universitetas turi gilią tradiciją dėvėti būtent firmines VILNIAUS UNIVERSITETO KEPURĖLES. Jas užsisakyti galima iš čia: https://www.vu.lt/parduotuve/VU-Studentiska-kepurele. Jei nuspręsite, kad VU kepurėlių nenorite, tuomet mantijos dėvimos be jokių kitų kepurėlių.
  • Kiekviena grupė nusprendžia tarpusavyje, kas atsakingas už norinčių dėvėti mantijas skaičių ir susisiekti su įmonės atstove. Primename, jei nepavyksta susitarti grupėje, galite rezervuoti kiekvienas už save.

Maloniai prašome laikytis nustatytos tvarkos ir atsižvelgti į VU Šiaulių akademijos administracijos darbuotojų, palaikančių tvarką renginio metu, prašymus.

Ceremonijoje bus filmuojama ir fotografuojama.
 
VU Šiaulių akademijos dovana absolventams – Magic selfie 360° video platforma, kuri užfiksuoja sulėtintus vaizdo įrašus iš visų pusių. Galėsite susikurti 360° video įrašus, parsisiųsti į savo telefoną ir dalintis universiteto baigimo akimirkomis socialiniuose tinkluose. Daugiau apie platformą: https://shorturl.at/hqY59
 
Svarbu: Diplomų įteikimo šventėje nedalyvavę absolventai diplomus galės atsiimti VU Šiaulių akademijoje (Vytauto g. 84, 310C kabinetas) iki 2023 m. liepos 31 d.
 
DIPLOMAI 2023 birželis svet inf 
 
 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos