Sidebar

Pradžia: 2024-03-15 09:00
Pabaiga: 2024-03-15 15:00

Pasauliui tampant vis labiau globalizuotam ir daugiašaliui, svarbu sukurti terpę, kurioje talentai iš viso pasaulio galėtų prisidėti prie Lietuvos augimo ir plėtros. Su šia vizija kviečiame Jus į forumą „GLOBALŪS PROTAI – VIETINIAI IŠŠŪKIAI: TARPTAUTINIŲ STUDENTŲ IR AUKŠTOS KVALIFIKACIJOS SPECIALISTŲ ĮTRAUKIMAS Į LIETUVOS AUGIMĄ“.


Data ir laikas: š.m. kovo 15 d. nuo 09:00 iki 15:00.

Vieta: VU Šiaulių akademija, Vytauto g. 84, Šiauliai.

Programa ir registracija (registracija yra būtina!):
https://www.iqforumas.lt/tarptautiniaitalentai2024

Renginio tikslas - aptarti tarptautinių talentų integracijos iššūkius ir galimybes Lietuvoje, pasidalinti gerąja patirtimi, įžvalgomis, kaip išvengti kitų šalių padarytų klaidų, aptarti imigracijos politiką bei paskatinti formuoti efektyvios integracijos strategijas ir veiksmų planus.

Forume dalyvaus verslo, švietimo, politikos bei imigracijos politiką įgyvendinančių institucijų atstovai, kurie pristatys savo patirtį, nuomonę ir viziją apie imigracijos politiką, rizikas ir galimybes.

Renginį ir diskusiją moderuos Šiaulių PPAR prezidentas Vytis Lembutis, pranešimus skaitys savo sričių profesionalai: Švietimo, mokslo ir sporto ministro patarėjas Andrius Zalitis, VU prorektorius partnerystėms dr. Artūras Vasiliauskas, LINPRA direktorius Darius Lasionis, Šiaulių valstybinės kolegijos direktorė dr. Lina Tamutienė, Socialinės apsaugos ir darbo viceministras Martynas Šiurkus, UAB „On Top LT“ direktorius Saulius Drazdauskas, Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Laurynas Kasčiūnas, Migracijos departamento prie LR VRM atstovės Edita Aurilienė ir Asta Ežerskienė, Šiaulių miesto savivaldybės vicemeras Justinas Švėgžda bei ekonomistas Marius Dubnikovas.

Siekiant kurti dinamišką aplinką Lietuvoje bei veiksmingesnes integracijos politikos priemones, svarbus kiekvienos suinteresuotos pusės įsitraukimas. Dalyvaukite ir prisidėkite prie tarptautinių talentų sėkmės Lietuvoje!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos